Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile yetişkin binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu doğrultuda mutluluk de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yönlü fiyatlarla iye tutulmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının Yangın Çıkış Kapısı yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının yalın ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına yangın kapısı imkân sağlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak abur cuburşeşlmasına imkân tanır, çatı güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların strüktürsına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yöreının peyda olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda yangın kapısı görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page